Dámské župany pro zahřátí značky DKaren

Jestliže hledáte společníka pro dlouhé chladné zimní večery, nechte se zlákat pestrou nabídkou županů Prádla Elegant. V sortimentu značky DKaren jsou k dispozici a okamžitému odběru župany, ze kterých si nelze jinak než vybrat.

Župany s dlouhým vlasem DKaren

V katalogu našeho internetového obchodu  naleznete dva typy županů s dlouhým vlasem (chlupem): Eliza a Diana. Zvolit pak můžete mezi délkou, barvou a kombinací s límcem nebo kapucí.  Diana i Eliza mají všité postranní kapsy, zavazování na pásek a ozdobné zahnuté okraje rukávů, jejichž délky lze dle potřeby regulovat. Skrývají také praktické ouško na zavěšení. Hřejivé župany jsou neuvěřitelné hebké, teplé a poddajné a jsou vyrobeny z odolného materiálu, který zaručuje nejen barevnou stálost výrobku, ale i pevnost tvaru. Již zítra můžete mít doma huňatý župan ve své oblíbené růžové, modré, červené, žluté, fialové, vanilkové nebo zelené barvě.

dkaren-diana-cerveny dkaren-diana-2ruzovy  dkaren-eliza-dlouhy-svetle-ruzovy

Lehké froté župany DKaren

Pokud raději preferujete froté materiály, prohlédněte si tenké froté župany Velma, Marta a Etna od značky DKaren. Velma je dlouhý župan, bez kapuce, se zavazováním na pásek a s našitými kapsami. Marta je ve zkrácené délce nad kolena a s kapucí. A model Etna představuje model s límcem, ve střední délce. Župany se dobře udržují, jsou rychleschnoucí a na dotek velice jemné.

podomka-marta-01 dkaren-etna-pin dkaren-zupan-velma-pink