Nový saténový sortiment DKaren je vyrobený z těch nejjemnějších materiálů

Vstupte do světa luxusu a pohodlí s novou kolekcí saténových županů, košilek a pyžam od značky Amina. S touto exkluzivní kolekcí se váš čas doma stane ještě příjemnějším a každý okamžik se promění v malou chvíli luxusu.

Satén je znám svou jemností, lehkostí a nádherným leskem, a tato kolekce ho využívá naplno. Každý kousek je vyroben s maximální péčí a pozorností k detailům, což zajišťuje nejenom dokonalý vzhled, ale i příjemný pocit na pokožce. Pohlcuje vás do svého náruče s nádhernou hladkostí a příjemným dotykem.

Jednoduchý střih županu Amina upoutá

Župany jsou základem této kolekce. Dlouhé, krátké, s elegantními kimonovými rukávy nebo klasickým střihem, všechny zdobené kvalitními materiály a precizním zpracováním. Při každém nošení se budete cítit jako královna domácnosti.

Košilka je v podstatě zosobněním luxusu

Košilky z této kolekce jsou jako kousek luxusu přímo na vaší pokožce. Od klasických střihů po moderní designy s volánky a krajkami, každá košilka z kolekce Amina je jedinečná a elegantní.

Pyžamo Amina vám nabídne více

Pyžama, která nabízí tato kolekce, nejsou jenom o pohodlí, ale také o stylu. Elegantní střihy a nádherné barvy vytvářejí dojem nekonečného luxusu, ať už se připravujete na dobré spaní nebo relaxujete po dlouhém dni.

Novinky jsou k dostání ve velikostech S-XXL a v 7 barevných odstínech, které se dají vzájemně kombinovat

Kromě toho, že jsou tyto kousky nádherné na pohled, jsou také skvělým dárkem pro vaše blízké. Každý kousek z kolekce Amina představuje luxusní způsob, jak říci „miluji tě“ nebo „děkuji“ s špetkou elegance a stylu.

A tak, pokud toužíte po tom, aby vaše čas doma byl ještě příjemnější a luxusnější, neváhejte a dopřejte si kousek této okouzlující kolekce od Amina. Vaše pokožka i duše vám poděkují.