Novinky DKaren 2017

Rádi bychom Vám představili novinky DKaren z naší nabídky. Nově jsme zařadili jak noční košilky, dámská pyžama, tak i dámské župany.  DKaren představuje značku, která reprezentuje saténový a viskózový sortiment pro zákazníky s vytříbeným vkusem milujících elegantní styl.

Saténová košilka by měla být základem šatníku každé moderní ženy, která se chce partnerovi líbit.  Lehká viskózová košilka je její nejlepší variantou. Vytváří příjemný chladivý efekt, je jemně splývavá a v kombinaci s romantickou krajkou působí neodolatelně. Košilka se síťovinou na rukávech a s kapsami je vytvořená v rebelském duchu a bude vhodná také jako pohodlné domácí šaty.

dkaren-kosilka-amber-cerna-1  dkaren-violet-kosilka-cerna dkaren-kora-1-kosilka-sedaHALKA ODA 1

 

Za zkoušku určitě stojí komplet (saténové pyžamo) Zala. Je vytvořený ze saténové tkaniny kombinující uhrančivou květinou krajku umístěnou v oblasti dekoltu a na šortkách.

dkaren-komplet-zala-satenovy-bily-1

 

Není nic elegantnějšího než lehký župan ze saténu či viskózy doplněný krajkou. Oblíbený model Viola (v původní verzi v bílé a černé) jsme doplnili o modrý saténový župan s černou krajkou Viola.  Podobně župan Gina (původně bílý) získal novou barevnou verzi: vínový satén s černou krajkou. Absolutní novinky jsou červený viskózový župan Jasmine a bílý saténový župan Jessica.

dkaren-zupan-jasmine-cerveny-1 dkaren-satenovy-zupan-jessica-bily-krajka-1 dkaren-gina-zupan-bordo Podomka Viola 03