DKaren: Chladivá pyžama na léto

Léto je na nejvyšších obrátkách a s ním i vysoké teploty. Dopřejte si sladký spánek v chladivém saténu, nebo viskózové tkanině a nenechte si zkazit nový den kruhy pod očima.

Bavlněné pyžamo zná snad každý. Je příjemné k pokožce, jelikož je měkké, hebké a poddajné, ale hřeje, může se žmolkovat a je vysoce mačkavé. Jedná se také o materiál, který praním rychle podléhá zkáze. Navíc bavlněné pyžamo má každý.

Vyzkoušejte pyžamo ze saténu. Na těle ho téměř nevnímáte, materiál je měkký a po lícové straně klouzavý a lesklý. Lichotí postavě  a rozzáří Vás. Naše saténová pyžama jsou vytvořená ve volně splývavém střihu, takže Vás nikde netlačí a jsou vzdušné. Pyžama se skládají z lehkého tílka na ramínkách a krátkých šortek v pase na gumu. Střih je širší, proto si je oblíbily i ženy s asymetrickou postavou.

dkaren-komplet-zala-satenovy-bily-1 168cervenyKompletKaren dkaren-satenove-pyzamo-zlate dkaren-komplet-viola-bily-bp dkaren-bily-komplet-aga278154794_dkaren-komplet-karen-ruzovy

 

Kdo nedá dopustit na bavlnu, ocení elastický materiál zvaný viskóza. Na lícové straně je mírně lesklý, hebký a měkký. Má chladivý efekt a je příjemný k pokožce.

KOMPLET PAULA wz+-r 6 dkaren-viktorie-komplet-cerny dkaren-viktorie-komplet-cerveny dkaren-viktorie-komplet-ecru KOMPLET SISIdkaren-sylvie-whi

Ať už preferujte saténové pyžamo, nebo viskózové pyžamo, můžete si být jistí, že je to pravá trefa do černého v horkých letních dnech. Všechny naše modely působí elegantně, jsou vkusné a slušivé. Satén i viskóza bývá doplněná kvalitní elastickou krajkou.

Pokud si přejete cítit se jako princezna i v ložnici, pořiďte si naše pyžamo. K dispozici jsou také dlouhá pánská saténová pyžama.