Saténové župany DKaren

Satén je tkanina, nad kterou mnozí módní odborníci již spráskli ruce v zoufalství. K použití jako společenské šaty působí mnohdy kýčovitě a příliš lacině. Jako materiál k výrobě nočního prádla a županů se však hodí výborně a budí elegantní dojem.

Župany ze saténové tkaniny (polyesteru) Vás učarují svým leskem a hladkostí. Na holé pokožce jsou velice příjemné a působí chladivě. Jsou tedy ideální volbou pro teplé letní dny. V saténovém županu,  po ránu v hotelovém pokoji a se šálkem lahodné kávy v rukou, si budete přidat jako princezna.

Jessicagina vínNikolagina bílviola růžBetty

Variant saténových županů DKaren je vícero. Jsou provedeny v bílé, černé, červené, hnědé, vínové, růžové, fialové a modré barvě. Dobře se kombinují také s krajkami. Výběr je možný z různých délek – 90 cm, 115 cm a 130 cm.

90 modr115 červ130 čern

Župany mají zpevněné lemy rukávů i zapínání. Způsob zapínání je zavinovací, za pomocí pásku vloženého do bočních poutek. Některé typy skrývají boční kapsy. Jsou vyhotoveny s různou délkou rukávů, povětšinou širšího, kimonového střihu. Můžete si vybrat také mezi značkami Kalimo, nebo DeLafense.

90 květ90 růž90 starorůž