Dlouhá dámská a pánská saténová pyžama

Kdo si zamiloval jemnost saténu, jistě zvolí saténové noční prádlo i v chladnějším ročním období. Do naší nabídky jsme přijali zboží značky De Lafense, Kalimo, Miran, Luna a DKaren.  Saténové pyžamo se může stát úžasným dárkem k Vánocům. Dlouhá saténová pyžama jsou přichystána jak pro pány, tak i pro dámy.

Dámská saténová pyžama dlouhá jsou k dispozici v několika variantách – v barvě lososová, mint, červená, šedá, černá, bílá, béžová, růžová a švestková. Propínací saténové pyžamo je praktické, pohodlné a působí luxusním dojmem. Možností je ale povícero – k dlouhým kalhotám si můžete zvolit také top s krátkým (Ewa) nebo 3/4 rukávem (Melly). Připravený máme také model s 3/4 kalhotami a topem na ramínkách – Bahama, nebo šortkami a propínací blůzou s krátkými rukávy – Imperia.  K mání jsou velikosti až do 2XL.

hayley béžHayleyrůžbéžHayley redčervenéplumčernáhayley mintbílégreyewaewa modréMellyBahamaImperiaimperia redimperia bílé

Pánové si mohou zvolit modré pánské saténové pyžamo s knoflíky (Adam), nebo modré dlouhé pánské saténové pyžamo s kostkovaným vzorem (Charles). K dispozici jsou velikosti až do 4XL.

Adam Charles

Pokud se Vám daný model zalíbí, můžete si k němu zvolit také sladěný saténový  župan  ve stejné barvě, střihu a designu. Saténové župany nabízíme až do velikosti 5XL.

classic bílýclassic béžžup plumplumclassicred classic šedý Gina vínAdam žup