Huňaté hřejivé župany

Zimní období svádí k lenošení. Je brzy tma, my přebýváme v krásně vyhřátých místnostech, venku mrzne, nebo sněží. K pohodě nám pomůže teplý čaj, něco dobrého k zakousnutí a být v teple. Kromě deky, kterou můžete využít jen vleže, nebo vsedě, zkuste použít také huňatý župan připomínající nadýchanou měkoučkou deku.

Klid a pohodu Vám přivábí huňatý hřejivý župan v jednobarevném provedení. Barvu můžete zvolit podle nálady, nebo podle oblíbenosti. K dostání je světle růžová, růžová, červená, malinová, fialová, modrá, světle modrá, vanilková, žlutá, zelená a tyrkysová. Tyto župany mají delší chlup po obou stranách, jsou vybaveny dlouhými rukávy s manžetami a kapsami a zavazuje se na pásek. Vybírat je možné ze dvou různých délek  (90 a 120 cm) a variant s límcem, nebo kapucí.

diana červdiana červ dlouhýeliza dlou čdiana růž krdiana růželizaeliza zeldiana dlouhýdiana tyrkys

 

Pro pány jsme přichystali pánské župany v délce 130 cm, v barvách červená, černá, hnědá, modrá, tmavě modrá a smetanová. Župany mají límec, kapsy a zavazují se na pásek. Pokud zvolíte stejnou barvu županu, jako partnerka, budete krásně sladění.

130 čer130 mod130 čern130 hn130 tm130 smet